Kyllä.

Kolme muskottisoturia kävi sitten maamme pääkaupungissa hakemassa hartaasti toivotut viisumit. Allekirjoittanut oli vähintäänkin sekaisin junamatkan jäljiltä ja yritti painaa sormenjälkeä viisumiin ilman mustetta. Lähetystön kiva täti Isadora Espinoza pyysi ystävällisesti heti perään "and then with the ink". En voi selittää tarkemmin - oli sen verran musertava kokemus itsetunnolle.

Huomenna vielä viimeisen kerran Ounasrinteelle tyhjentämään kämppää. Kiitos pakettiautolainasta Jätehuolto J.Aholalle ja erityisesti hulvattomalle veijarille eli Tuomakselle.

Joulu täällä kotimaisemissa oli kiva. Joulupäivä paikallisessa vielä kivempi. Oli hauska nähdä vanhoja kavereita Hopon sumuisessa illassa.

Viime viikolla alkoi jo jännittämään lähtö, varsinki iltaisin ennen nukkumaanmenoa tulee pyöriteltyä juttuja päässä. Yritin saada itteni stressaamaan jostain jutusta, mutta en onnistunut. Asiat mitkä voivat mennä lentomatkan aikana pieleen ovat meistä täysin riippumattomia eli kannattaako niitä miettiä sitten sen enempää?

Uutenavuotena vissiin Sampon ja s-sekavan Mäkelän kanssa saunomaan und jotain muuta übersekavaa. Kelpo poikia.

Vielä jouluinen hupijuttu: Mitä joulupukki sanoi kun näki kolme prostituoitua kadulla? - HO HO HO

Eipä tässä.

El Mudo kuittaa.