Jiihaa, saatiin asunto! Loydettiin siis asunto kavelymatkan paasta koulua. Kamppa ei todellakaan ole mikaan prima, mutta ajaa asiansa. Vuokra on naurettavan halpa, 2000 pesoa eli jotain vahan yli 100 euroa kuussa.

Meilla on kolme makuuhuonetta, keittio, pieni olohuone, kaks vessaa ja suihkua seka tarkeimpana oma pesukone ja kuivaushassakat. Vuokraisanta on keski-ikainen ja autosta paatellen varsin varakas hienostorouva.

Koulussa oli oikein kivaa opeteltiin kertotauluja ja saatiin aapiset...Koulu hoitaa meidan immigraatioasiat hintaan 450 pesoa, aika kallista, mutta ei todellakaan kiinnosta lahtea taman maan byrokraattisiin rattaisiin.

Pikkuhiljaa alkaa toipua aikaerosta ja muutenkin hyvilla fiiliksilla mennaan. Kaupunkia ymparoivat vuoret ovat uskomattoman hienon nakoiset, vahan niinku Korouomaan olisi rakennettu kaupunki - hieman isommassa mittakaavassa:D

Toinen mahtava asia on se, etta kampan lahella on aivan mahtavat futiskentat ja niille paasee aina kun haluaa ja koululta saa palloja lainaan. Muutenkin tama kaupunki on aivan tayna futiskenttia. Eli jonkilainen taivas maan paalla.

Kohta lahdetaan varmaan syomaan tuohon viereiseen ravintolaan ja huomenna sitten muutetaan omaan asuntoon.

Eli lyheysti; hyvin menee ja ainakaan viela ei ole koti-ikava.