Viikonloppu takana ja arkinen pakertaminen jatkuu taas. Eilen kaytiin kattomassa elokuva Galleria De Monterreyn(ostari) elokuvatettarissa. Voin suositella lampimasti seka elokuvissa kayntia Monterreyssa seka erityisesti nauruthermot rajayttavaa Borat-elokuvaa - saatte itse valita kumpi on helpompaa, tulla tanne elokuviin vai pistaa modeemista kaistat tukkoon.

Tulipahan sitten koettua sitten sekin, etta kyynelkanavat tulvivat pelkasta nauramisesta. Boratissa oli nimittain yksi niin kasittamattoman hauska kohtaus etten nahnyt mitaan nauramiseltani eli nauroin kohtaukselle, jota en edes nahnyt kunnolla:D Liput elokuviin tais maksaa jotain 44pesoa eli palttiarallaa kolome euroa. Penkit teattarissa oli jotain ihan luksusta, suuret, pehmeat ja jalkatilapoliittisesti korrektit.

Tanaan saatiin myos alulle meidan viisuminrekisterointiprosessi. Aika kallista hupiahan se on 450 pesoa siita , etta International Officen kivat tadit Mariiiia ja Hilteliisa hoitaa byrokratiakikkailun meidan puolesta ja vahan paalle 500 pesoa menee Meksikon valtiolle - sombrerot koko presidentinhuoneelle? Viisumeita voidaan varmaan ootella takaisin aikaisintaan kahden kuukauden kuluttua, toki voi menna pitempaakin. Nama paikalliset toimistorotat ovat aika hmm...vetelia:D

Aamuisin kun saapuu koululle ei tieda onko menossa muotinaytokseen vai opiskelemaan. Ihmiset ovat varakkaita ja todellakin nayttavat sen. Ei ole mitenkaan harvinaista, etta hadintuskin ajokortti-ian saavuttanut aidin pikku Ernesto tahi Mariiiiiia ajelee Porchella parkkiin turbo paukkuen.

Etta semmosta taalla; nakit vinkuu, byrokratia toimii ja elokuvat pyorii.

Semmottii.