Niinkuin joku jo saattoi Minnan blogista lukea jonkilainen vatsatauti iski taas viime yona ja juoksutti vessassa. Ei siita sen enempaa, aika ikavaahan tuo on, mutta olihan se tiedossa kun tanne lahti, etta vatsa voi olla lujilla. Nyt olo on kuitenkin mita mainioin.

Topi oli viime viikolla fiksu ja laittoi uuden punaisen pyyhkeen ensimmaiseen pesuunsa mm. farkkujen kanssa. No ei siina, nyt on kivasti punasavyiset jamekset...joo joo, ne on muotia taalla. Muut trendivarit ovat neonvihrea ja keltainen ja vaaleansininen...Harmaat vaatteet ottivat kaikista pahiten varia pyyhkeesta ja lenkkeilessa voinkin laittaa paalleni harmaavaaleanpunaisen trendikkaan Niken t-paidan. Nekin ovat muotia taalla.

Viikonloppuna juhlittiin Minnaa. Talossa oli porukkaa ihan kivasti ja kansalaisuuksien kirjo oli varsin kattava: jenkki Jeff, australian aboriginaalit Cameron, Zenon ja Joshua, virolaiset/venalaiset Jana, Oksana ja Dima, hollantilaiset Pascal ja Mariette, saksalaiset Lizi ja Irina, sveitsilainen Miva, meksikolaiset Perla, Mirelia, Martin, Carlo + random herot lisaksi Anna ja Markus jostain ihme Suomesta...

Minna oli loihtinut messevat evakset vieraille ja snack/herkut menivatkin hyvin kaupaksi. Jouni ja allekirjoittanut kunnostautuivat lahinna taikinan vatkaamisessa - vahan tuli sauvasekoitinta ikava:D  Talossa oli reggaeton-kielto ja joidenkin vieraiden oli sita hankala ymmartaa. Illan aikana lattia mustui hulvattomaksi mutarapasotkuvelliksi johtuen vesisateesta ja siita, etta taalla porukka makaa sangyssakin kengat jalassa. 

Pikkuhiljaa porukka alkoi siirtymaan baariin , joka osoittautuikin aivan loistavaksi paikaksi - ensimmainen mukava baari taalla. Kolme kerrosta, sopivan valjaa ja kakkoskerros pitkalti eurooppalaisten hallussa. Meksikolaiset jarjestivat ilmeisesti hiljaisen mielenosoituksen reggaetonin sortajia vastaan ja jattivat saapumatta paikalle.

Muuten kaikki OK, mutta tuo lokakuussa loukkaamani oikea reisilihas on alkanut taas vihoittelemaan. Viime viikonloppuna olisi alkanut futispelitkin, mutta jatin valiin tuon pirun jalan takia. On aikalailla musertavaa pelata kun ei voi ottaa juurikaan juoksuaskelia kentalla ja syottaminenkin tekee kipeaa. Taidan jattaa loppuviikon reenit valiin ja vuorata jalan Voltarenilla. Saatan myos venytella. Lauantaina olisi peli ja joukkue selvasti tarvitsee skandinaavista kankeutta silla kauden avauspelissa tuli turpiin 2-0. Urheilulehti ainakin uutisoi, etta yrittaisin pelata ensi viikonloppuna.

Yksi kauppa muuten loytynyt tahan mennessa missa oli tarpeeksi pitkia farkkuja:D Ja pitihan ne heti ostaa, kun ei viitsi sotkea niita punasavyisia. Hinta taisi olla jotain vahan yli 40e, joten ei paha. Vaatteiden kanssa tulee olemaan aika luokattoman paljon ongelmia kun Suomeen lahto lahestyy. Paitaa ja housua alkaaa olemaan jo niin paljon, etta varmaan pitaa ostaa uusi matkalaukku.

384143.jpg

Ja loppuun yllaripyllari ja kuva meikan suihkusta.