Viimeista viikkoa paahdetaan menemaan. Nimeomaan paahdetaan silla ulkona alkaa olla jo aika tuskastuttavan kuuma. Mutta eipa valiteta...ei tarvi kuin miettia niita tammikuun pakkasia - talon sisalla.

Eilein maanantaina kaytiin meksikolaisen kaverimme Jerryn( oikeasti vissiin joku Gerardo) kotona uima-altaalla polskimassa ja pelaamassa Nintendo Wiilla. Tanaan suunnistetaan iltapaivasta Planetaario Alfaan, joka nimestaan huolimatta on muutakin kuin tahtitaivaan tutkailua. Esitteiden mukaan kyseessa lienee paikallinen Heureka. Ihan valihuomatuksena sanottakoon , etta mietin tuota edellista lausetta aimo tovin. Syysta, etta en millaan muistanut, etta pitaako Heureka kirjoittaa isolla tuossa yhteydessa. Katoin Tarot-korteista ja nayttivat, etta isolla. Tieda hanta. Joku varmaan selventaa?

Heurekan jalkeen mennaan M:n ja J:n kans viela vihoviimeisen kerran tukemaan meksikolaista elokuvasalikulttuuria ja ohjelmassa lienee Disneyn uusin tuotos sarjaan Pirates of the Caribbean.

Loppuviikosta viela ohjelmassa ilmeisesti cabriton(?) syonti(a). Cabrito(?) on Monterreyn oma perinneruoka eli Lambi-mainoksista tuttu pikkukili vedetaan ilmeisesti sisuksiin. Melkoisen barbaarista, mutta menkoon nyt viimeisen viikon kunniaksi.

Ja kaiketi jonkulaiset laksijaiset on myos luvassa.

Yritan kirjoittaa sitten vahan enemman syva-analyysia koko vaihdosta jahka kotiudun kotio ja jetlaaki hellittaa.

Lentomatkasta sen verran, etta lauantaiaamuna lennetaan taalta Monterreysta Windy Cityyn eli Amerikan yhdysvaltojen Chicagoon ja sielta tovin odottelun jalkeen tuonne brittijalkapallon matapesakkeeseen eli Manchesteriin. Ja Manusta viela viimeinen lentoetappi Helsinkiin.

Onneksi matkustaminen ei lopu viela maamme paakaupunkiin vaan junalla korottelemme kohti Lappia ja Rovaniemea noin kymmenen tunnin ajan. Ja Rollosta viela linkulla Postoniin. Arvioisin laskeutumisajaksi Posiolle n. klo 10.00, joten kaikki vaan banderollien ja fanikuvien kanssa hakemaan nimmareita!

Jos tama nyt oli tassa niin Monterrey kiittaa ja kumartaa! Poistun.