Kaikki maanantai-illan sessioitsijat, ibanotsit ja bongi-kingit, unohtakaa jo ne sipsit, karkit vai mitä jugurttirusinoita te nyt siellä sohvalla syottekaan, kaktukset on päivän sana. Nopalitokset siis, semmosessa pussissa nama tortillakostajat niita myyvat. Ovat ilmeisesti kuivattuja ja tolokuttoman hyvia.

Nayttaa tulevan taas melekosen kuumottava paiva taalla varjojen mailla. Koska ulkonan on niin loistelias ilma ja linnut laulavat niin ihmisen on hyva olla ilmastoidussa tietokoneluokassa.

Vatsa on ollut taas kipeana parina paivana. En tiia mita on tullut syotya. Ilmeisesti vatsa vain vaistoaa maissijauhojen laheisyyden ja tekee tenkkapoot. Toisaalta epailen, etta eilen syomassanai kanacaesarwrapissa oli cuacamolea. Masokistin aamupala - cuacamolea tortillan sisassa. "On Mikki suolistoon lahtenyt, pikku tortillapurjeellaan..."

Islan Mujeresille myos syammein halajaa, siel on vesi niin kovin matalaa. Minapoika polskin Karibianmeressa loiskin, sanon sulle kvaak, ystavalle kvaak ja kvaak sanon teille kaikille ja painun takaisin maalle tai viidakkoon seikkailemaaaaaaan. Och samma pa finska. Niin, etta halaisijn matkustaa viela tuonne mystiselle Jukatanin niemimaalle. Hinta vain on kovin suolainen, kovin kovin suolainen, lahes merisuolainen.

Asiasta toiseen. Nimittain naihin kulkukoiriin ja koiriin, jotka kulkisivat mikali olisivat kulkurin vaistolla siunatut. Naita penteleita pyorii kaksin kappalein meidan asunnon edessa kujeilemassa. Valissa loytyy torttua, liukumiinaa ja saissea ihan portinpieluksesta lahtien. Toinen puppe on ihan kunnon sekarotuinen varisekoitus suoraan varjoisilta kujilta ja toinen olisi varmaankin karannut vanhainkodista mummon lampimasta pedista. Vaan ei ole vanhainkoteja meilla taalla atsteekkien, tolkteekkien ja muiden hottentottien mailla. Joten lampaanvillainen pesuharjapuppe lienee vaellellut ikansa Monterreyn syrjakujilla iguaanien, leguaaninen, russakoitten ja muiden niljakkaiden kanssa.

Lisaksi appelsiinimehun perassa laukkovat muurahaiset vainoavat retkikuntaamme jatkuvasti. Nama sangen haitallisen ristipurennan omaavat lurjukset nimittain ovat kovin persoja kaikelle makealle nesteelle. Joten tasta syyta pyrimme valttamaan sokeristen liusten valuttamista lattialle.

Olen kuullut myos huhuja erinaisilta tahoilta, etta osa kulkukoirista on seksuaalisesti varsin aktiivisia, eivatka valttamatta kiihkossaan huomaa kohteensa olevan ihmisen raaja. Kaiken toivon saa heittaa se, joka kiihoittuneen seeferin uhriksi joutuu.

Ja kaiken toivon on menettava se, joka blogiaan kirjoittelee ilman selvaa ajatusta tulevasta. Nooh, tassa on viela kolmisen viikoa aikaa kerata kokemuksia, jotta voin ne sitten tanne raportoida jahka aika on sopiva.  Monterreyn seutu on taynna vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta kaymme niita kohti leuka pystyssa ja suonet taynna adrenaliinia. Toisaalta saatan kayda aamuisin salilla ja iltaisin leffoissa.

Ei muuta kuin "Kannattaa tuntea hyvia ihmisia ja heihin tutustuu matkoilla, lahtekaa pois kotoanne".