Viikonloppuna oli pari hulvatonta tapausta. Tujusta flunssasta huolimatta suunnistimme Jounin kanssa lauantai-iltapaivana Estadio Tecille. Luvassa oli Meksikon paasarjan futismatsi Monterreyn oman joukkueen Rayadosin seka paakaupungista saapuneen Necaxan valilla. Matka kampilta stadionille kesti noin 40min; 30min bussissa ja 10min taksissa. Stadionilla alkoi sitten lippujen metsastys - onneksemme jo kolmannen lippuja kaupitelleen ihmisen kanssa lykasti. 600 pesoa kahdesta lipusta ei ole hirveasti kun ottaa huomioon, etta paikat sijaitsivat melkolailla joukkueiden vaihtopenkkien takana, kuitenkin niin, etta nakyvyys oli erinomainen.

Itse stadioni oli aikalailla pieni, hieman samanlainen kuin Raatin kentta Oulussa. Lisaksi kentta on myos yleisurheilukaytossa, joten katsomoiden ja kentan valille jaa noin 20 metrin vali. Paatykatsomon olivat vallaneet paikalliset ultrat eli kaikkein kiihkomielisimmat kannattajat. Laului raikasi, rummut soivat ja ihmiset hyppivat, pomppivat, juoksivat ja tanssivat koko pitkan yhdeksankymmentaminuuttisen. Kotijoukkueen tehdessa maalin ihmismassa vyoryi paatykatsomossa kohti kenttaa - ja nyt ymmarran miksi meita varoitettiin menemasta kyseiseen katsomoon.

Peli ei sinallaan ollut mitenkaan normaalista poikkeava, puolustus pelasi kummallakin joukkueella ehka hieman suuremmalla riskilla mihin europeleja katsellessa on tottunut. Rayadosilla on myos riveissaan hyokkaaja, joka on jonkinlainen Adebayorin ja Kanun tyylinen sekoitus suoraviivaisuutta, pitkia jalkoja ja kankeutta - myoskaan unohtamatta maalipaikkojen tuhlailua.

Valitettavasti stadionilla ei saanut ottaa kuvia, mutta yritan hommata pelista kuvia jotain toista kautta.

Pelin jalkeen suuntasimme kiireella kampille, suihkuun ja nakkikeitolle:D Kiire johtui siita , etta meidan piti ehtia hippi/70-luku pippaloihin. Jouni oli varsin jacksonmainen ilmestys tuuheine viiksineen ja afroineen. Itse pukeuduin lippalakkiin mallia "Matti Esko ja Rekkamies", kultareunaisiin aurinkolaiseihin ja myos hyvinkin seitsamankymmentalukulaisiin viiksiin.

405611.jpg

 

Talla hetkella taalla alkaa olemaan aikamoinen paahto menossa auringon toimesta ja lampomittari alkaa lahentelemaan tosissaan maagista +30 asteen haamurajaa.

Viikonloppuna suuntana on Real de Catorce, vuorilla sijaitseva aavekaupunki noin kahden ja puolen tunnin ajomatkan paassa taalta Monterreysta. Kaupungissa on filmattu monia western-elokuvia ja mm. uusin Zorro-elokuva. Odotan kovasti.

Matkraporttia luvassa sitten ensi viikon alussa.

Taalta tahan.