Tuolta sita tultiin puoltatoistasattaa kampilta koululle kun taksikuskilla oli jaanyt ilmeisesti jonkin sortin alasin tahi tiili kaasupolkimen paalle. Ei nimittain napannut kavella tassa rakataudissa tuolla tuulessa ja tuiverruksessa. Tosiaankin nyt toista paivaa mennaan aika miehekkaassa flunssassa. Aamulla kun heraa niin tuntuu niinkuin olisi hakattu yo paata patteriin. Liia gaua tuggosest nenast garsii sain.

Talla viikolla on ollut jo kolmet kokeet. Ensimmaisena oli vuorossa koe Meksikon historiasta ja yhteiskunnasta...espanjaksi...:D En tieda miten meni kun en ymmartanyt suurinta osaa kysymyksista. Minnan kertomaan mukaan opettaja oli kuitenkin ollut taman aamun tunnilla kuitenkin niinkuin se takapuoleen ammuttu havumetsien kuningas. Ja syyna ilmeiseti oli ollut luokan huono koemenestys...Skippasin tosiaan taman aamun tunnin kun yolla aani oli lahtenyt ilmeisesti Nukkumatin mukaan ja muutenkin oli aika mojova voittajafiilis.

Eilen oli koe aiheesta "Intelligence" englanniksi. Koe oli aika hankala, mutta eikohan tuo mene lapi.

Ja viimeinen koe talla viikolla oli espanjasta ja se oli aivan poskettoman helppo. Taalla ei opettajilla ole rimat hirvean korkealla kun kielen kokeessa sai kayttaa sanakirjaa. Propsit mulle siita, etta vaansin kokeen ilman sanakirjaa tai muuta apua. 

Viikonloppuna olisi ilmeiesti luvassa jonkinlaiset hippi/70-lukupippalot, mutta jos olo ei tasta parane niin taidan jattaa valiin. Enemman kiinnostaisi menna lauantaina katsomaan toisen paikallisen suurseuran, Rayadosin kotimatsi. RAYADOS SINCE `65! :D

Loysin netista kohtuu patevan oloisen kuvapankin ja uppasin sinne lajan kuvia. Pistan varmaankin tulevaisuudessa kaikki kuvat sinne, koska tama vuodatus.netin kuvapankki on niin *rotsi*. Tassa linkki kuviin: http://s158.photobucket.com/albums/t109/Zanetti_album/, kommentoikaa kuvia vaikka tanne.

Taalta tahan.

PS. Suomessakin nakojaan keskustellaan tarkeista asioista, hyva, etta kissa on vihdoin nostettu poydalle:  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1319065