Meni taas viikonloppu, sehan on kohta jo Juhannus, mahotonta hommaa.

Launtaina oli taasen peli. Nyt pelattiin jo vahan paremmin, mutta jarjettomat ongelmat joukkuepelaamisessa tekivat pelaamisesta erityisen hankalaa. Ja tulos 0-4 kertookin siita jotain. Itseasiassa ensimmainen puoliaika oli valissa aivan siedettavaa ja pallo jopa kiersi jossain valissa aivan natisti. Pelasin taas keskikentalla, hieman enemman oikealla kuin edellisessa pelissa. Kaks muuta pelimiesta keskella oli Talmas (melkeen meikan pitunen, pirun taitava ja pallovarma kaveri...tosin vahan pehmea...) ja Tabasco( ei oikea nimi, mutta asuinpaikan mukaan kyllakin...pelasi polvituen kanssa, mutta autto kans paljon kohtuullisen pehean kosketuksen omaavana).  Karjessa meilla oli talla kertaa oikein perinteinen kaatuileva latino, pelasin kaks kertaa toisella puoliajalla tyypin lapi ja kummallakin kerralla ois paassy vapaasti vetamaan tai harhauttamaan moken...kaveri kuitenkin paatti odottaa, etta puolustaja juoksee kiinni ja hypata kunnon muikkusukelluksen turpeeseen. Maalivahdin kanssa mainittiin asiasta kaatumatautiselle aika tiukkaan savyyn...ja tulos oli se, etta loppupelin aikana tyyppi ei enaa hakeut paikkaa ollenkaan ja levitteli kasiaan laidassa. Ah niin meksikolaista...tuli mieleen Michael Owen ja sen pellehypyt.  Pelin tiimellyksessa Jouni loi paansa pallontavoittelutilaanteessa ja silmakulmaan tuli pikkunen vertavuotava vekki - tilanne naytti paljon pahemmalta kuin se itseasiassa oli, silla valkoinen verinen paita ei nayta kauhean terveelliselta ja viela kun veri tulee paasta. Haava tosiaan oli pieni ja ei tarvinnut tikkeja tai perhoslaastaria. Etta ei huolta.

Mitas muuta. Launtai-iltana kaytiin keskustassa Uma-baarin kattoterassilla, oli oikein mukava. Musiikki oli pitkalti rockia, brittipoppia ja alternativea. Meno oli rauhallista ja paikka oli muutenkin mukava poikkeus naihin pissisreaggaetonhelvetteihin, joita suurin osa taman kaupungin baareista epailematta on.

Sunnuntai oli sitten perinteinen "Aivot narikkaan"-paiva, makoilua ja illalla kaytiin kattomassa leffa. Leffa oli nimeltaan Pathfinder, kertoi viikingeista ja inkkaripinkkareista. Oli tahattomassa koomisuudessaan taas jotakin aivan poikkeuksellista; viikingit murisivat(!), tarinan sankari ratsasti pikkuhousut jalassa hevosella...talvella...ja tottakai viela lumen ja nietosten keskelle iski ukkonenkin. Katsokaa itse, ei jaksa selittaa...oli NIIN typera leffa.

Viikonloppu lyhykaisyydessaan siina.

Tuo espanjan kurssi on muuten aivan hanurista. Opettaja on toki ihan kiva ja hyvantahtoinen, mutta ei silla paljon opettaminen taida kiinnostaa. Tunnit on suunniteltu vahan alusta sinne pain, kielioppia ei kayda lapi minkaan vertaan ja jos kaydaan niin opettaja kirjoittaa tarvittavat ohjeet taululle...espanjaksi. Opettaja kylla osaa englantia, mutta ei kayta sita. On melkoisen turhauttavaa kuin ei saa mitaan vertailupohjaa toisiin kieliin, jotain minka mukaan voisi alkaa hahmottamaan tatakin kielta. Yleensa tunnit menee siina kun jaaritellaan mita on tehty viikonloppuna, mita aiotaan tehda seuraavana viikonloppuna, mitka ovat parhaat nahtavyydet Meksikossa, mika on hyvaa ruokaa. Toki kulttuuri kiinnostaa, mutta espanjan kielikurssi nyt taitaa olla vahan vaara paikka sille. Kuvitelkaa itse tilanne, etta alatte opiskelemaan esim. ranskaa ilman minkaanlaista pohjaa ja opetus tapahtuu kokonaan ranskaksi. Parhaiten opin vain olemalla espanjaa puhuvien seurassa - alyttoman hitaasti ja mahottoman epavarmasti :-D

JA HULLUNA ONNEA RSB:N JATKILLE SARJANOUSUSTA!! Sarjataulukko sen kertoo ylivoimaisesti paras porukka, niin kentalla kuin Kellarissakin:D Nyt voi vahan aikaa olla miten haluaa ja ilman aivoja.  Oliko Olli tehny maalin?:D