Hiljasta on ollu blogissa. On sille jarkeva syykin. Ei ole tapahtunut mitaan ihmeellista. Eika kylla ole ollut intoakaan tehda mitaan ihmeellista. Salillakaynti, futis ja yleinen lojuminen joka paikassa riittaa talla hetkella. Ja kieltamatta paluu Suomeen jyskyttelee jo takaraivossa. Ei varsinaisesti ole ikava Suomeen - ikava-sanalla on muutenkin niin negatiivinen keha ymparillaan, ettei sita viitsi kayttaa. Sanotaan nain, etta tama Monterrey tuntuu jo nahdylta.

Tana iltana on kuitenkin ohjelmaa tiedossa silla Toni Suomesta on nyt taalla Monterreysta ja illalla pitaa vissiin lahtea nayttamaan hitussen yoelamaa  viikingille. Siina on vain yksi pieni mutta. Tai ei ihan pienikaan. Huomenna aamulla olisi nimittain tentti "educationista". Vaan eikohan tuota yhden yon parjaa vahemmilla unillakin. On muuten nyt hyvin Kaakkuritie edustettuna Monterreyssa :D Tuntuu taas tama maailma niin pienelta. 

Alle kuukausi jaljella enaa tatakaan reissua. Ihan vasta oli helmikuu ja Real de Catorcen jeeppiajelut ja muuta. Kasittamatonta.

Toukokuun kunniaksi vuorossa TOP-listoja.

Meksikolaiset jalkapalloilijat - TOP5

1. Adolfo "Bofo" Bautista - Chivas-fanien rakastama, muiden vihaama. Dr. Jekyll ja Mr. Hyde. Pelaa pelipaidan oikea hiha paassaan. Nerouden ja hulluuden rajamailla tasapainotteleva luonnonlapsi, joka tuntuu pelaavan enemman viihdyttakseen yleisoa kuin hyodyttaakseen joukkuetta. Kuitenkin lahjakas palloilija. Kaikki pollot eivat vain viihdy vintilla.Ja etunimin melkein velvoittaa arveluttavaan toimintaan.

2. Rafael Marquez - Barcelonan avauksessa jatkuvasti - siis liigassa jossa ei osata puolustaa. Viimeisia puolustuksen mohikaaneja sekopaiseen hyokkaamiseen erikoituneessa La Ligassa.

3. Jared Borgetti - Teki kerran maalin Italiaa vastaan. Pakko olla hyva pelaaja. Lisaksi teki Paraguayta vastaan kaksi tuurimaalia minuttin sisaan ja oli paivan ajan Meksikon rakastetuin ihminen.

4. Cuauhtemoc Blanco - Paakaupungin joukkueen American Herra ja Hidalgo. Liike on hidastunut, hiusraja juossut sentteja taaksepain ja pyykkilaudan paallakin taitaa olla vahan ylimaaraista pyykkia. Mutta silti edelleen dominoi halutessaan peleja. Siis sillon kun kiinnostaa. Ja yleensa ei kiinnosta.

5. Topi (Topito) - Filmaa yhta huonosti kuin meksikolainen. Taklaa yhta pahasti ohi kuin meksikolainen. Puskee yhta huonosti kuin meksikolainen. Eika taalta loydy viitta hyvaa pelaajaa talle listalle.

Meksikolaiset vistoudet - TOP5

1.Maissijauho - Meksikolainen versio muikuista. Ihmiselle kelpaamatonta ravintoa. Havityksen kauhistus. Mattiesko Hytonen.

2.Cuacamole - kaikkea mahdollista sekaisin. Ja maistuu just sille.

3. Elamaansa kyllastynyt lintu meidan puussa - Pitaa aivan kasittamatonta mekkalaa. "Laulu" kuulosta kauhelta itkuvirrelta -aivan kuin vastakuorituineet pikkutipuset olisi viety aidiltaan ja myyty McNugeteiksi.

4. Perinteinen sunnuntain musiikkisessio - Volyymit kaakkoon, torvimusiikkia soittimeen, loppumattomalta levylta. Tama kaikki siis tapahtuu meidan naapurissa. Musiikki on oikeasti ISOLLA ja sita jatkuu aamuvarhaisesta siihen asti, etta puussa asuva raakku aloittaa valituksensa.

5.Lalon hengitys - ei oikeastaan ole meksikolainen vistous vaan ranskalainen vaihtari, mutta pistetaan nyt tahan kategoriaan. Hammasharja lienee tuntematon kasite talle miekkoselle - rankkitynnyri meets rapamaha.

Huikeat kokemukset -  TOP5

1. Jukatanin reissu - kasittamattoman upea merivesi. Huikea hiekkaranta. Lammin keli. Rento tunnelma. Ikimuistoista

2. Jeeppiajelu - Tyhmanrohkeaa taiteilua kallion reunalla. Adrenaliini virtasi. Ehkapa juuri siksi niin mieleenpainuva.

3. Meksiko - Paraguay - Huikea tunnelma. Puto Paraguayn maalivahti. Ja se ihmisten kiihko pelia kohtaan.

4. Snorklailu laguunilla - Tata lahemmas Avaraa Luontoa tuskin ilman televisiota paasee.

5. 5kk ilman TV:ta!! - En tieda olenko kertnyt, mutta meilla ei ole kampilla edes televisiota. Ja yha olen taysissa sielun ja ruumiin voimissa. Nyt kun tarkemiin ajattelee niin ei TV ole edes niin tarkea kapistus.

Jahas, Toni soitti tuossa justiin. Rehevit kaupungilla klo 23.00, tentti alkaa 8.50. Saas nahda miten aijan kay.